Translate

nedelja, 22. avgust 2021

Po Sloveniji - Radlje ob Dravi (20. - 22. avgust 2021)

 

Ta sončen in vroč vikend je bil idealen za obisk Vodnega parka Radlje ob Dravi. Tu imajo namreč prvi večji naravni biološki bazen, v katerem čiščenje poteka na naraven način in brez kemikalij, poleg tega pa tu mimo poteka še del dravske kolesarske poti od Dravograda do Radelj ob Dravi.

Imajo ogromno parkirišče za avtodome, ko pa prostora zmanjka, pa lahko avtodomi zasedejo tudi bližnji travnik in seveda je bil v petek okrog osmih zvečer že poln 😁 ... evo mene na travici.




V soboto zjutraj pa najprej veselo na kolo. Do Dravograda potekata dve poti, ki se delno pokrivata.

Za pot tja sem izbrala tisto preko Vuzenice, nazaj grede pa preko Mute .... glede na klance, mislim, da je bila odločitev kar prava 😃. Preko Vuzenice so klančki, vendar se vse da prekolesariti tudi ne z ravno top formo 😁. Nazaj grede v smeri Mute, pa je bilo kar nekaj strmih spustov in ne vem kako bi to šlo v obratni smeri.


Nekaj slikic s kolesarske poti v smeri Dravograda.









V Dravogradu pa na sladoled in potem nazaj.













Popoldan pa še osvežitev v bazenu in prav tako še današnjo nedeljo. Voda je bila idealne temperature, kopalcev pa ravno prav, da se človek lahko v miru naplava 😄.






Če bo še kaj lepega vremena, le pojdite v Radlje ob Dravi in preizkusite ta super bazenček.


Do naslednjič ... uživajte 🙋





Ni komentarjev:

Poljska - september 2023

Plan je bila Grčija septembra, pa so jih letos na žalost prizadele hude poplave, tako da se v zadnjem trenutku morala spremeniti načrt in iz...